Tirilns

3 x 13 little things about me

 • Publisert: 18.06.2017, 20:15
 • Kategori: Min hverdag uten trening
 •  

  3 TING JEG LIKER
  - Kjærlighet.

  I mine øyne er den beste følelsen kjærlighet - det å være glad i noen og å vite at noen er glad i deg. Jeg er så heldig og har en samboer som er kjempeflink til nettopp dette og det gjør hverdagen såå mye bedre :-)

  - Gjærbakst.
  Veien til mitt hjerte er gjennom gjærbakst! Bak meg en kake og jeg er solgt, haha. Før var min store svakhet smågodt, men etter jeg spiste så lite karbohydrater på diett fikk jeg cravings på gjærbakst og det har egentlig ikke tatt slutt. Kaker og boller er jo såååå godt og jeg er sikker på at jeg kunne levd på det om vekten ikke hadde steget, haha.

  - Dyr.
  Jeg er, har alltid vært og kommer alltid til å være en av verdens mest dyreglade jenter. Det er noe fantastisk med dyr som ikke kan beskrives, men måten de roer ned en stresset sjel på er magisk. Selv er jeg oppvokst med dyr og i løpet av mine 22 år på denne jorden har jeg aldri levd et eneste år uten en firbeint venn ved min side. Totalt har jeg hatt 2 undulater, 1 marsvin, 4 katter (+kattunger), 100+/- fisker, 2 hunder og 5 hester. For øyeblikket har jeg en katt som heter Mimmi og i fremtiden er planen å få en hund. I mitt hjem blir det nok aldri dyrefritt :-)
  3 TING JEG IKKE LIKER
  - Edderkopper.
  Hvem liker vel egentlig de krypene? Æsj. Jeg er livredd og jeg kommer nok alltid til å være det.

  - Falske vennskap.
  Jeg har ingenting til overs for "venner" som kun tar kontakt når det gjelder noe som kommer dem til gode, enten det er å finne på noe eller å få noe, og ellers viser null interesse. I alt for mange år har jeg vært dumsnill og det er så utrolig DEILIG å endelig ha guts til å sette ned foten og bare kutte kontakten! Hverdagen blir så veldig mye bedre med en gang :-)

  "Keep people in your life that truly love you, motivate you, encourage you, inspire you, enhance you and make you happy. If you have people who do none of the above - Let them go".


  ​- Sushi.
  Jeg har aldri vært glad i fisk, men har lært meg å like enkelte typer det siste året. Sushi jobber jeg fortsatt med å lære meg smaken av og det går overraskende bra altså! Men enn så lenge kan jeg ikke påstå at det er noe jeg LIKER.
  3 FAKTA OM MEG
  - Jeg er målrettet.
  Jeg må ha et mål med det jeg driver med og helst konkurrere i det, hvis ikke mister jeg lysten og ser ikke vitsen. Slik har jeg vært i alle år, med alt jeg har drevet med av både sport og utdanning. Når jeg først bestemmer meg for å gjøre noe går jeg all in og gir meg ikke før jeg har nådd målet jeg satt.

  - Jeg er sta.
  Så lenge jeg kan huske har jeg vært et skikkelig stabeist. Stått bom fast på det jeg mener, men samtidig vært ydmyk når jeg har innsett at jeg har tatt feil (men det har jo selvfølgelig nesten aldri skjedd ;-)). 

  ​- Jeg snakker fra levra.
  Jeg sier det jeg mener på godt og vondt, rett og slett fordi jeg synes ærlighet varer lengst. Spør du meg om noe må du også tåle svaret, fair enough. Men misforstå meg ikke, jeg sier alt på en pen måte og det kunne aldri falt meg inn å være uhøflig mot et annet menneske! Jeg er ei snill og omtenksom jente som setter andre foran meg selv, og alt jeg sier menes i beste velgående.   3 TING JEG ØNSKER MEG
  - Egen leilighet.
  Det står uten tvil øverst på ønskelisten og jeg kan ikke vente til egenkapitalen er i boks!

  - Hund.
  Slik hverdagen er akkurat nå har jeg dessverre ikke tid, så hund får vente til det passer bedre å utvide familien med en ny firbeint.

  ​- Ny bil.
  Min kjære skraphaug is still going strong, men jeg gleder meg til den kan byttes ut med en finere og mer velfungerende bil. Men first things first, leilighet er første prioritet og så lenge bilen funker er det egentlig ikke så viktig å få byttet den ut enda.
  3 TING JEG BURDE
  - Ta mer hensyn..

  ...til at jeg faktisk er nyoperert og egentlig ikke skal gjøre noe særlig husarbeid, løfting eller bevegelse i det hele tatt. Men denne frøkna er født med mark i ræva og klarer egentlig ikke å sitte i ro i flere uker..

  ​- Bli flinkere til å spare penger.
  Enkelt og greit, jo mer jeg sparer - jo fortere blir det leeeeilighet! Det ER jo faktisk ikke nødvendig å spise fine middager ute flere ganger i måneden selv om man har muligheten til det, så dette handler rett og slett om prioriteringer. 

  - Trene oftere
  Lol, hør på hu som trente to ganger daglig før a! 
  3 TING JEG ER FLINK TIL
  - Trening.
  Jeg har jo opparbeidet meg en del kunnskap og fått greie resultater disse 3 årene jeg har trent styrke, så dette er noe jeg tør å påstå jeg er flink til.

  - Være empatisk og omsorgsfull ovenfor de som trenger det.
  Jeg har alltid vært ei empatisk og omsorgsfull jente som ønsker alle godt, noe jeg også synes jeg er flink til å vise. 

  - Være hyggelig og imøtekommende mot alle.
  Hallo verden, akkurat her er det flere som bør lære av meg :-))) Neida, joda.
  3 TING JEG IKKE ER FLINK TIL
  - Matematikk.
  Kjenner jeg blir uvel bare av tanken på det, haha.
  I en alder av 22 år kan jeg seriøst ikke hele gangetabellen, men jeg har nå klart å ta en utdanning og gjøre noe ut av livet mitt likevel da!

  - Matlaging.
  Sier bare seig kylling, grøtete ris og slappe grønnsaker.

  ​- Tålmodighet.
  Jeg er nok kanskje en av de mest utålmodige menneskene i Norge..... Det er selvfølgelig helt situasjonsbestemt - på jobb er jeg veldig tålmodig når det er nødvendig, men i privatlivet vil jeg gjerne få gjort alt mulig så fort jeg kan. Jeg HATER å vente på noe jeg gleder meg til eller skal få gjort, og ender ofte med å tråkke rundt meg selv om jeg må vente for lenge (*kremt* nevner bare treig samboer som har aaltfor god tid i forhold til meg...)  3 TING JEG SKAL NESTE UKE
  - Jobbe.
  Hva er vel livet uten jobb? Føler meg så heldig som har en fantastisk jobb å gå til og hver arbeidsdag er en glede!

  - Lenge leve spontaniteten.
  Jeg er jo ei spontan frøken og tar egentlig alt på sparket og neste uke har jeg faktisk ingen avtalte planer enda.

  ​- Lenge leve spontaniteten 2.
  Jepp, svaret ovenfor ^
  3 TING JEG GLEDER MEG TIL
  - Palmesus.
  Wiiii, i en alder av 22 år skal jeg faktisk på min første festival! Haha, hvor gøy blir ikke det? Min snille kjæreste har spandert billett og jeg er superklar for å sprade rundt i kort shorts, bh og drikke av røde plastkopper dagen lang - for det er sånt man gjør på festival, er det ikke?

  - Palma de Mallorca.
  I mai spanderte jaggu meg verdens beste kjæreste sydentur (bortskjemt, sa du?), så da var vi i Rhodos og koste oss en uke. I august blir det Palma og det blir SÅ BRA! Herregud, jeg savner solen allerede og jeg ser frem til å tilbringe enda en uke i varme strøk med the man of my life.

  ​- 10.Juli.
  Dette er hemmelig enda, men kort fortalt kan denne dagen enten bli ekstremt bra eller ekstremt dårlig - det er faktisk ingenting imellom :-)
  3 TING SOM GJØR MEG AVSLAPPET
  - Blogging.
  Det er litt rart å tenke på hvor avslappet jeg blir av å sitte alene og skrive, men sånn har jeg alltid vært. Det er noe deilig med å kunne pusle med sosiale medier i fred og ro, besvare mail og ikke minst få skrevet ned tanker slik at nye blogginnlegg skapes.

  - Å sole meg.
  Altså, hva er vel mer avslappende enn å ligge ute og kjenne solen varme på kroppen? Da blir i hvert fall jeg avslappet og sovner på 1-2-3. Stakkars de som ligger ute på samme strand å må høre hvalrossen snorke, hahah!

  ​- Hmm..
  Fælt å si det, men lite gjør meg egentlig avslappet. Når man er vant til en hektisk hverdag og har levd med skuldrene hevet til ørene over en lang periode, blir det automatisk slik at man går rundt og stresser uten grunn. Slitsomt for både en selv og de rundt, men for min del jobber jeg stadig vekk med å roe ned og nyte øyeblikket, ikke bare tenke på alt som skal gjøres og burde blitt gjort.  3 TING SOM STRESSER MEG
  ​- Ikke ha kontroll.
  Hehe, vel.. Jeg er vel kanskje en liten kontrollfreak på enkelte ting og ingenting stresser meg mer enn å ha ubetalte regninger, rot rundt meg, uplanlagte måltider og uplanlagte treningsøkter. Derfor gjør jeg det enkelt for meg selv - betaler regninger med en gang, rydder før det blir rot og planlegger som oftest måltider/treningsøkter på forhånd.

  - Økonomi.
  Norsk Tipping har ikke funnet ut at jeg er med i Nabolaget enda, men det skjer snart altså :-)
  Neida, fra spøk til alvor - man skulle jo gjerne vært rik og kjøpt det man ville når man ville, uten å tenke økonomisk. Men sånn er nå livet og det er ganske bra likevel altså, selv om jeg ikke er oppført på listen over Norges rikeste mennesker!

  ​- Dårlig tid.
  Jeg er den som gjerne møter opp 20 minutter før planlagt tid og lever etter ordtaket "det er bedre å ha for god tid, enn for dårlig tid". Det gikk fint helt til jeg møtte samboeren, han er nemlig den typen som tar livet mer med ro og ikke reiser før han må :-))
  3 FAVORITTDRINKER
  - Mojito
  Tok meg 5 år å like, men nå er det faktisk en av mine favoritter.

  - Strawberry Daiquiri
  Kom vel ikke som noen overraskelse da alle jenter liker denne drinken, hehe.

  - Malibu Coconut Rom
  Dette er vel kanskje ikke en drink, men utrolig god og den er helt amazing å sippe til på solsengen i syden! 
  3 PINLIGE ØYEBLIKK
  - Tatt på fersken under akten.
  Denne utdyper jeg ikke noe mer enn at det naturligvis var ganske pinlig for oss begge..

  - Bilder på avveie.
  Haha åå, kjenner jeg blir stresset av å tenke tilbake på denne hendelsen! Jeg tenkte å gi min daværende kjæreste en fin morgen da han hadde reist på jobb, så jeg stelte meg opp og knipset noen.. tja, dere vet.. utfordrende bilder, som jeg sendte til han på snapchat. Dette var tidlig på morgenen, så trøtte meg registrerte ikke at jeg i tillegg hadde trykket "Mystory" på det ene bildet - det havnet jo i all offentlighet på min snapchat! Når man har en del følgere tar det kun få sekunder før snappene som publiseres blir sett, så da jeg først fant ut dette fikk jeg seriøst puls i 200 samtidig som svetten lagde et badebasseng på gulvet og livet raste i grus på et millisekund! MEN, dette er faktisk fantastisk, av en eller annen grunn var tydeligvis mine kjære følgere like trøtte som meg og trolig sov dem, for INGEN hadde sett snappet. I kid you not! Det er once in a lifetime at en snap på mystory har fått stå usett i 1 minutt og jeg tror jeg hadde både engler, Gud, Allah og hvem vet med meg den morgenen.

  ​- Hmm..
  Jeg blir egentlig sjeldent flau. Det har nok noe med at jeg ikke tar meg selv høytidlig for fem flate øre, og alt kan jo vris om til noe morsomt med rette instilling. Så akkurat nå kan jeg faktisk ikke komme på noen andre pinlige øyeblikk i livet mitt!

   

     Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram for mer inspirasjon.
  På snapchat snapper jeg hverdagen min på @Tirilns

  #Mote #Fashion #Stylista #Fitness #Trening #Treningsblogg #Treningstips #Matformuskler #Styrketrening #Intervalltrening #Mat #Kosthold #Helse #Livsstil #Intagram #Snapchat #Funfacts

 • Publisert: 18.06.2017, 20:15
 • Kategori: Min hverdag uten trening
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  appelsinpiken

  18.06.2017 kl.20:20

  Haha, morsom lesning!

  Vilde

  19.06.2017 kl.15:56

  Så moro å lese! <3

  Lise

  19.06.2017 kl.20:10

  Operasjon?

  Åssen går der forresten med mamma'n din?

  L

  Skriv en ny kommentar

  hits