Tirilns

Start a new habit

 • Publisert: 15.06.2017, 13:00
 • Kategori: Min hverdag med trening
 • Spis en sunn frokost hver morgen.
  Det får i gang metabolismen din og øker sjansene for at du velger sunne alternativer i løpet av dagen :-) 

   

   

  Etter ganske nøyaktig 10 måneder borte fra gamet (fitness) har jeg bestemt meg for å begynne med litt små endringer i kostholdet igjen. I disse månedene har jeg levd et normalt liv, spist hva jeg vil når jeg vil og kun trent når jeg har følt for å trene (altså 0-3 dager i uken fremfor fast 7 dager i uken slik jeg gjorde). På èn måte har det vært utrolig deilig å ha en pause og bare leve livet fullt ut, spise brød og baguetter til frokost, spise på restauranter når jeg vil, spise boller og kaker - for ikke å snakke om godteri! Jeg har endelig kunne drukket vin til middag, stekt kjøttet i smør/olje og hatt saus på maten. Mange vil nok tenke at det er lettere å leve på et normalt kosthold enn en streng diett, men for meg har det vist seg å være helt motsatt - fitnessboblen jeg levde i 24/7 satt så spor i meg at jeg ikke lenger visste hva et normalt kosthold var da jeg valgte å ta en pause. Skal jeg være helt ærlig er jeg enda litt usikker på hva "normale mennesker" spiser, selv om jeg har prøvd å spise tilnærmet likt i disse månedene. 

  Det er ikke til å skyve under en stol at fitness er ekstremt. Vi blir satt på utrolig strenge dietter og det er litt av en omveltning å endre kostholdet etter man har levd på en ensformig diett flere måneder i strekk. Men, alt går på et vis og med god hjelp fra min samboer har jeg klart å spise både variert og godt i disse månedene! 
   


  Å trene mot å stå på scenen er nok ikke noe jeg kommer til å begynne med igjen med det første, kroppen trenger enda pause og min livssituasjon gjør det ikke mulig å gå all in for øyeblikket - men jeg leker med tanken om å komme tilbake når kropp, sinn og hverdag gjør det mulig. Meeeeen, nå er det nok fitnessprat! Det jeg skulle frem til var som sagt at jeg har begynt med små endringer i kostholdet igjen, altså få tilbake litt rutiner og litt sunnere alternativer til måltidene. Selv om jeg har vært veldig flink til å spise sunne og næringsrike middager er det ofte frokost og lunsj jeg har tillatt meg å spise "mindre sunt" på, og det skal jeg nå endre. Det er på høy tid å få innarbeidet litt gode rutiner og sunne vaner igjen! Jeg blir jo så gretten av å spise dårlig, så dette er jo egentlig bare win-win for meg, min samboer og ellers alle jeg omgås, haha!

  Fortell meg gjerne om dine gode vaner, uansett om det er trening, kosthold eller noe helt annet :-)
   

     Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram for mer inspirasjon.
  På snapchat snapper jeg hverdagen min på @Tirilns

  #Mote #Fashion #Stylista #Fitness #Trening #Treningsblogg #Treningstips #Matformuskler #Styrketrening #Intervalltrening #Mat #Kosthold #Helse #Livsstil #Intagram #Snapchat 

 • Publisert: 15.06.2017, 13:00
 • Kategori: Min hverdag med trening
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits