Tirilns

On Sundays we do nothing

 • Publisert: 11.06.2017, 18:17
 • Kategori: Min hverdag uten trening

 • ~ Sleep until you're hungry, then eat until you're sleepy ~ 

   

   


  Sitatet ovenfor summerer kort og greit min søndag!
  På torsdag feiret ei venninne bursdagen sin, så da var det vors og full rulle i Oslo den kvelden. Er det noe jeg har sansen for, så er det bursdagsfeiringer! Det er ekstra koselig å samles som en gjeng når man faktisk er tilstede for å feire et annet menneske, i tillegg er det et stort pluss at man møter nye mennesker man blir kjent med. Kvelden bestod kort fortalt av god stemning, deilig drikke, bra musikk, hyggelige mennesker og selvfølgelig drikkeleker - ingen vors uten. I kjent stil endte vi kvelden på et utested i Oslo og både bursdagsbarnet og vi gjestene storkoste oss :-)

   


  I går reiste jeg hjem til Stine, en av mine beste venninner, på Årnes for da var det nemlig duket for jentekveld! Det er vel faktisk 3-4 år siden sist vi klarte å samle alle jentene på samme kveld og det var utrolig koselig å se alle sammen igjen. Det er litt trist å tenke på at vi en gang var en god og sammenspleiset gjeng, men grunnet studier og jobb har vi flyttet til hver våre kanter og kontakten har automatisk minsket. Slik er det jo ofte, dessverre! Gårsdagens antrekk skulle egentlig være en utrolig fin kjole jeg har hengende i skapet, men etter et par sekunder betenkningstid revurderte jeg valget og gikk for bukse og topp i stedet. Det er nemlig slik at vi er noen racere på drikkeleker og den ene er tøffere enn den andre, så det ender alltid med litt for mye alkohol, litt for stort konkurranseinstinkt og litt for mange blåmerker dagen etter. Herregud, så mange gode (og mindre gode...) festminner jeg har med disse jentene, haha!

  Ved midnatt reiste vi ut på Jessheim for å teste utelivet. Jeg må ærlig innrømme at jeg har blitt påvirket av å bo i Bærum og ha Oslo som nærmeste utested, for det skal litt til før det blir like bra liv ute på bygda. Men vi fant nå et utested med bra musikk, dansing og god stemning, så bra ble det lell!

   

     


  Nå er det straks tid for middag og så tror jeg faktisk sengen kaller om få timer. I morgen startes dagen grytidlig på 160-kurs etterfulgt av nattevakt, så det er greit å være uthvilt.
  Fortell gjerne om deres helg, så får jeg litt å lese på :-)

     Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram for mer inspirasjon.
  På snapchat snapper jeg hverdagen min på @Tirilns

  #Mote #Fashion #Stylista #Fitness #Trening #Treningsblogg #Treningstips #Matformuskler #Styrketrening #Intervalltrening #Fest #Jentekveld #Mat #Kosthold #Helse #Livsstil #Intagram #Snapchat 

 • Publisert: 11.06.2017, 18:17
 • Kategori: Min hverdag uten trening
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits